Menu

Dansvoetjes

Op zoek naar dansvoetjes voor modern, lyrical of ritmisch gymnastiek? Bij Danswinkel heeft u ruime keuze uit dansvoetjes in verschillende kleuren en pasvormen. Bij ons vindt u onder andere voetjes van de bekende dansmerken Rumpf, Capezio, Alista Dancer Basics, Papillon, So Danca en Silky Dance.

Bekijk hier onze collectie dansvoetjes.

Dansvoetjes worden veelal geproduceerd in huidskleur. Dit geeft de uitstraling van blote voeten, die vaak gewenst is bij moderne dans en ritmisch gymnastiek. Tegelijkertijd geven dansvoetjes de bal van de voet extra bescherming zonder contact met de vloer de verliezen. Dansen op blote voeten kan als oncomfortabel worden ervaren wanneer er veel gedraaid moet worden. Ook kan dit belastend zijn voor de voetzool. Door voetjes te dragen voorkomt u blessures en pijnlijke plekken op de voetzool.

    

Onze dansvoetjes zijn voorzien van suede pads onder de bal van de voet, waardoor u soepel kunt draaien. Zogeheten footundeez zitten alleen om de bal van de voet, terwijl de tenen, wreef en hiel onbedekt blijven. Dit geeft het gevoel en de uitstraling dat er op blote voeten wordt gedanst. Footundeez zijn zeer comfortabel en gemaakt van duurzame materialen.

    

Ook wanneer u op zoek bent naar voorvoet beschermers met meer dekking, kunt u bij Danswinkel terecht. Bij ons vindt u bijvoorbeeld full body footundeez die naast de bal van de voet ook de hiel bedekken. Toch wat meer bescherming bij de tenen nodig? Kijk dan eens naar onze flexibele halve zooltjes met een dichte neus.

    

U kunt snel en gemakkelijk dansvoetjes bestellen op Danswinkel.nl. Of kom gerust langs in Danswinkel Den Haag om meerdere modellen te passen en advies te ontvangen over de juiste voetjes voor u.

dansvoetjesdansvoetjes