Menu

Back to School: Ga goed voorbereid het dansseizoen in!

Wear Moi jongens danskleding

De Back to School periode is begonnen! Dit betekent ook de start van het nieuwe dansseizoen. Na een periode van repeteren in de buitenlucht en online lessen volgen in de huiskamer, duiken we vanaf september eindelijk weer de dansstudio in.

  

Kom je er nu achter dat je totaal uit je oude danskleding bent gegroeid? Geen zorgen! Bij Danswinkel Den Haag kan je terecht voor alle benodigde Back to School dansspullen.

   

Bezoek Danswinkel Den Haag

Begin je aan een dansopleiding, aan een nieuwe dansstijl of aan een ander niveau dan voorheen? Bij Danswinkel staan we voor je klaar om je een knallende start te geven! Bij ons vind je de nieuwste, trendy danskleding en de goede oude basics. Wij helpen je graag om voorbereid en vol enthousiasme aan de eerste danslessen van het seizoen te beginnen.

   

Danswinkel Den Haag heeft een grote collectie balletkleding, balletrokjes, balletschoenen, jazzschoenen, danssneakers, danskleding en dansschoenen. Wij verkopen danskleding van bekende merken in de danswereld, zoals Bloch, Capezio, So Danca, Grishko, Rumpf en Papillon danskleding.

Danswinkel ballet back to school

Dansopleidingen: Wees er op tijd bij!

Sta jij ook te springen om bij Codarts, Dutch Academy of Performing Arts (DAPA), de Fa Fa Dansacademie, het Koninklijk Conservatorium of een andere dansvakopleiding in regio Den Haag te mogen beginnen met dansen? Zorg dat je goed voorbereid aan jouw danscarrière begint. Raadpleeg de opleiding over de specifieke kledingeisen die gelden.

  

Vervolgens kan je terecht in Danswinkel Den Haag. Ons deskundige team is op de hoogte van de kledingvoorschriften van dansscholen in Den Haag en omstreken. Wij helpen je graag met het aanschaffen van de geschikte en beste passende danskleding. Bovendien ontvangen dansers van dansscholen die samenwerken met Danswinkel.nl maar liefst 10% korting!

Danswinkel Back to School kledingvoorschriften