Menu

Balletkleding Winkel Rotterdam

Danswinkel in rotterdam

Bij Balletkleding winkel Rotterdam kunt u terecht voor uw complete balletkleding outfit. Balletwinkel Rotterdam is een knusse dansspeciaalzaak in hartje Rotterdam Centrum. Hier vindt u balletkleding van dansmerken met een hoge reputatie in de danswereld, zoals Capezio, Rumpf, Papillon en Bloch. Zo kan je als danser in Rotterdam stralen tijdens de balletles in deze prachtige balletkleding.

Balletwinkel Rotterdam kunt u vinden op Oude Binnenweg 52, 3012 JE Rotterdam.
wear moi balletkleding meisjes

Online én Fysieke Balletkleding Winkel

Wij werken samen met veel dansscholen in de regio. De balletartikelen uit de kledingvoorschriften zijn te verkrijgen bij Balletkleding winkel Rotterdam. Hier staat een team deskundige medewerkers voor u klaar met veel kennis en persoonlijk advies. Balletkleding online bestellen is ook een mogelijkheid bij Balletkleding Winkel Rotterdam.

     

Balletschoenen

Balletschoenen zijn een vereiste voor een klassieke balletles. Balletwinkel Rotterdam heeft een grote collectie balletschoenen met doorlopende zool of splitzool en van canvas, satijn of leer. Ook voor het aanmeten van spitzen in Rotterdam kunt u een afspraak maken voor een passessie in één van onze fysieke filialen.

   
jongens balletkleding wear moi balletkleding winkel rotterdam

Balletkleding

Het belangrijkste kledingstuk voor klassiek ballet is toch wel het balletpakje. Balletpakjes zijn in verschillende kleuren, maten en modellen te bestellen. Van basis balletpakjes in zwart of roze tot exclusieve balletpakjes met verfijnde details, zoals borduurwerk, fluweel of gaas.

    

Naast het balletpakje kunt u kiezen uit verschillende balletrokjes, vestjes en balletpanty’s. Wij hebben een grote collectie balletschoenen en -kleding voor verschillende budgets bij Balletkleding winkel Rotterdam.