Menu

Voorbereid het Nieuwe Dansseizoen in met de Back to School Checklist!

Back to School, en dus ook Back to the Studio, staat voor de deur! Dansers, dansscholen en danswinkels zitten midden in de voorbereidingen voor het nieuwe dansseizoen. Nog kledingvoorschriften nodig voor de dansopleiding, dansacademie of dansschool? Kom gerust langs Danswinkel Den Haag en wij helpen jou graag verder. Om drukte en uitverkochte dansartikelen te voorkomen is het aan te raden om er snel bij te zijn. Volg onze checklist en laat Back to School dit jaar helemaal soepel verlopen!

kledingvoorschriften voor dansopleidingen

Het Back to the Studio Stappenplan

Vind jij Back to School nou ook zo’n stressvolle tijd? Geen zorgen! Met ons handige stappenplan nemen wij alle spanning uit handen, zodat je vol plezier kan uitkijken naar het nieuwe dansseizoen.

1: Kledingvoorschriften checken

Het leukste is natuurlijk om direct te gaan shoppen voor nieuwe danskleding, maar de juiste voorbereiding scheelt heel wat stress, haast en gedoe. Vraag daarom eerst bij de dansdocent of dansschool na wat de vereiste kledingvoorschriften zijn. Vaak staat er ook een kledinglijst op de website, maar vraag voor de zekerheid na of er veranderingen zijn voor het nieuwe seizoen.

2: Kledinglijst voorbereiden

Print de kledinglijst vervolgens uit. Een praktische tip is om alvast de juiste leeftijdsgroep en dansstijl(en) te omcirkelen, zodat je eenmaal in de winkel niet twijfelt over wat je precies nodig hebt. Geen kledinglijst gevonden of ontvangen? Creëer er dan zelf een door alle benodigdheden te noteren. Het handigste is om bijvoorbeeld per dansstijl een overzichtelijk lijstje te maken. Indien je helemaal geen kledingvoorschriften hebt voor de dansles, kan je onze handige checklist volgen:

3: Ga naar Danswinkel Den Haag!

Bezoek onze dansspeciaalzaak in Den Haag met de uitgeprinte kledinglijst. Wij werken met de meeste dansscholen uit Den Haag en omstreken. Onze medewerkers adviseren jou graag over de geschikte danskleding volgens de voorschriften. Als je al weet welke dansartikelen in welke maten je precies nodig hebt, kan je ook de danskleding voorschriften online bestellen.

De dansoutfit kan je natuurlijk aanvullen met oneindig veel leuke dansaccessoires, zoals dans tassen, haaraccessoires, drinkbidons, sleutelhangers, beenwarmers en warm-up booties. Ook als je alleen nog op zoek bent naar dansaccessoires, geschenkartikelen of zelfs schoolbenodigdheden kan je terecht bij Danswinkel Den Haag!

DANSWinkel Den Haag:

Brouwersgracht 22, 2512 ER Den Haag