Menu

Click & Collect: Bestellingen afhalen bij Danswinkel Den Haag

Vanaf 10 februari is DANSWinkel Den Haag weer geopend voor het afhalen van online- en telefonische bestellingen! Danskleding en dansschoenen online bestellen en ophalen in de winkel is weer mogelijk. Beleef de gezellige winkelervaring, maar dan volledig veilig en contactloos, dankzij Click & Collect!

   

Hoe gaat Click & Collect in zijn werking?

Click & collect dansartikelen afhalen bij danswinkel den haag

Plaats van te voren een bestelling via Danswinkel.nl. Zodra uw bestelling voor u klaar ligt in Danswinkel Den Haag (of onze andere filialen) nemen wij direct contact met u op. Zo kunnen we een afhaalmoment inplannen.

  

Niet afhankelijk willen zijn van een levertijd en spoedig dansartikelen nodig? Neem vooral contact op met onze klantenservice, zodat wij jou kunnen adviseren over de beschikbare collectie. Vervolgens kunt u de geadviseerde artikelen online bestellen of wij kunnen u een betaallink sturen. Wellicht kan de bestelling dezelfde dag nog opgehaald worden!

   

Direct ophalen: Onze sale collectie!

Momenteel heeft Danswinkel.nl een gigantische winter sale! Hier vindt u onder andere dansartikelen die uit de collectie gaan en waar nog maar een paar laatste maten van beschikbaar zijn. Bovendien zijn onze uitverkoop artikelen standaard op voorraad.

  

Is uw oog gevallen op een mooi balletpakje, een luxe dansschoen of een heerlijk warme beenwarmer uit de sale? Ook deze kunt u ophalen in één van onze filialen of direct thuis laten bezorgen. Indien u de bestelling wilt ophalen, kunt u ook het beste even contact met ons opnemen over waar en wanneer dit mogelijk is!

    

Valentijnsdag komt eraan!

Aangezien Valentijnsdag nadert, is het de perfecte tijd om extra waardering te laten zien aan jouw dierbaren. Bijvoorbeeld door ze te verrassen met een persoonlijk cadeautje!

  

DANSWinkel Den Haag heeft een uitgebreid cadeau assortiment voor dames en heren. Leuke ballet cadeautjes voor fanatieke dansers zijn bijvoorbeeld warm-up booties, dans tassen en spin boards.

  

Naast dansartikelen hebben wij ook een groeiend aanbod sportaccessoires, waaronder yoga matten, foam rollers, weerstandsbanden en fitnessballen. Uiteraard is rust en ontspanning ook nodig na een dansles of work-out sessie. Daarvoor verkopen wij heerlijke verzorgingsproducten en cadeaupakketten van Weleda.