Menu

Latin dansschoenen

Latin dansschoenenBij Danswinkel Den Haag hebben we een ruime keuze aan Latinschoenen voor dames en heren. We hebben zowel fijne  schoenen voor de trainingen en feestjes als meer uitbundige modellen voor shows en wedstrijden. Merken die we verkopen zijn onder andere Rummous, Werner Kern, Nueva Epoca en Supadance. Volledige collectie van Latin dansschoenen kunt u bekijken in onze webwinkel.

In onze winkel in Den Haag kunt u verschillende modellen en hakhoogtes proberen en vergelijken, tot u de schoen hebt gevonden die bij u past! Als u twijfelt over de hakhoogte en het model van de latinschoen kunnen wij u hierin adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de danswereld kunnen we u veel vertellen over de verschillende schoenen en kunnen we goed uitleggen hoe de schoenen horen te passen.

Voor Latin dansstijlen wordt een hogere hak aanbevolen voor zowel dames als heren, maar natuurlijk is die voorkeur ook persoonlijk. Wat alle latinschoenen met elkaar gemeen hebben is de suede zool, waardoor u er gemakkelijk op kunt draaien.