Menu

Bloch Balletpakje

bloch balletpakje

Bloch Balletpakje vindt u bij Danswinkel Den Haag! Wij hebben een ruim assortiment prachtige balletpakjes van geliefd dans merk BLOCH. Bloch Balletpakjes zijn er in verschillende modellen en kleuren en zijn populair door hun diversiteit en goede pasvorm. Bij ons vindt u het perfecte Bloch balletpakje!

Bekijk onze volledige collectie BLOCH balletpakjes op Danswinkel.nl.
Bloch balletpakje meisjes

Bloch staat bekend om hun uitgebreide collectie dansartikelen, van balletschoenen tot danssneakers en van stoere t-shirts tot elegante tutu’s. Met name de balletpakjes zijn erg populair onder amateur- en professionele dansers. Wij hebben Bloch balletpakjes voor zowel meisjes als dames.

   

De collectie balletpakjes van Bloch bestaat uit zeer uiteenlopende modellen, van simpele basics tot unieke pakjes, met mouwtjes of met spaghettibandjes. Ook zijn vele balletpakjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bloch gebruikt alleen de beste materialen voor hun balletpakjes. Bijna elk Bloch balletpakje wordt gemaakt van nylon en elasthaan. Hierdoor voelen de danspakjes zijdezacht aan op de huid.

    

Kom gerust langs in onze Danswinkel in Den Haag wanneer u op zoek bent naar een Bloch balletpakje. Wij geven u graag deskundig advies en helpen u met het uitzoeken van het perfecte balletpakje.

    

BLOCH is in 1932 opgericht in Sydney, Australië door Jacob Bloch. Het bedrijf begon met het produceren van handgemaakte spitzen en balletschoenen. Het geheim achter hun succesformule is dat ze luisteren naar de wensen van de dansers. Hierdoor brengt het bedrijf artikelen op de markt die qua design en comfort voldoen aan de wensen van de danser. Bloch wordt inmiddels geroemd om hun uitgebreide assortiment aan dansartikelen voor ballet, moderne dans, jazz, tap en caractère. Bij Danswinkel.nl vindt u deze ruime collectie.