Menu

Balletwinkel Den Haag

balletwinkel in den haagBent u op zoek naar een goede balletwinkel in de omgeving van Den Haag? Kom dan eens langs bij Danswinkel Den Haag!

Wij hebben balletkleding voor kinderen als volwassenen een ruime keuze aan balletkleding en accessoires. Merken die we verkopen zijn onder andere Papillon balletkleding, So Danca en Capezio. We hebben verschillende soorten pakjes, met of zonder rokje erbij. Ook hebben we speciale balletvestjes en balletpanty’s, die niet snel stuk gaan tijdens het dansen.

Daarnaast hebben we leuke tassen voor de balletspullen, en natuurlijk mag een ruime collectie balletschoentjes niet ontbreken! Voor alle balletkleding en balletschoentjes geldt dat we u kunnen adviseren over de maten en modellen. Vooral als u voor het eerst balletspullen (voor uw kind) koopt, is het verstandig om langs te komen in de winkel voor advies.

Voordat u langskomt in de winkel, kunt u het beste even nagaan of er kledingvoorschriften zijn bij de balletschool. In sommige gevallen is er namelijk een bepaald tenue wat de balletschool graag ziet.