Menu

Papillon Danskleding Webshop

papillon danswinkel den haag

Bij Papillondanskleding.nl vindt u alle dansartikelen van geliefd Nederlands dans merk Papillon! Papillon staat bekend om zijn comfortabele dans producten en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De collectie van Papillon varieert van balletpakjes tot danssneakers en accessoires. Dansers kunnen hun outfit dan ook volledig samenstellen met de dans producten van Papillon.

    

Bestel nu gemakkelijk de volledige collectie Papillon dansschoenen, danskleding en dansaccessoires online via Papillondanskleding.nl.

dansschoenen kopen in den haag

Papillon danskleding is een aanwinst voor iedere danser, van jong tot oud. Papillon heeft een uitgebreid assortiment met danskleding voor onder andere ballet, jazz, modern, streetdance, yoga en fitness. Daarmee voorziet de Papillon danskleding in elke behoefte van de danser van nu. Naast de tijdloze Papillon danskleding basics, brengt het merk een aantal keer per jaar limited edition collecties uit, met hippe designs geïnspireerd op de laatste trends.

       

Voor balletdansers levert Papillon o.a. balletpakjes, leggings, panty’s, balletschoenen, tutu’s en haarbanden. Ook voor andere dansstijlen en verschillende sporten kun je bij Papillon terecht. Papillon produceert namelijk ook sportbroeken, leggings, shorts, tops en shirts. Daarnaast zijn er speciale Papillon danssneakers verkrijgbaar. Dit zijn lichte danssneakers met splitzool en speciale spin-points, wat het draaien gemakkelijk maakt.

   
papillon danskleding

Bij Danswinkel Den Haag bestaat een groot deel van de collectie uit de producten van Papillon. In onze collectie zult u de vertrouwde producten van Papillon weer tegenkomen, zoals de balletpakjes en danssneakers, maar u zult ook verrast worden door mooie, nieuwe items. Wanneer u benieuwd bent naar onze collectie Papillon producten, kunt u altijd langskomen in onze winkel in Den Haag. Wij informeren u graag, en leggen u met plezier alles uit over de producten van Papillon.