Menu

Dansschoenen voor Orthopedische Zolen

Anna Kern Suny Danssneakers

Hebt u moeite met het vinden van geschikte dansschoenen wegens uw orthopedische zolen? Dan kunt u bij Danswinkel Den Haag terecht! Bij ons vindt u zeer comfortabele dansschoenen met uitneembare binnenzolen; Van chique dansschoenen tot sportieve danssneakers voor dames en heren. Zo kunt u de zolen gemakkelijk laten luchten of inwisselen voor uw eigen orthopedische zolen.

Uitneembare Binnenzool

Uitneembare binnenzolen zijn zeer gunstig voor dansers die orthopedische steunzolen gebruiken, omdat de bestaande binnenzool eenvoudig door de steunzool kan worden vervangen. Zo zullen de dansschoenen niet te krap zijn bij gebruik van uw orthopedische zolen.

Werner Kern Tabea orthopedische zool

Wanneer er een orthopedische zool bovenop een gewone binnenzool wordt geplaatst, zal de voet een stuk hoger in de schoen zitten. Hierdoor worden de enkels minder ondersteund en kan de hiel uit de schoen glippen. Dankzij de uitneembare zolen zullen de dansschoenen echter goed blijven aansluiten om de voeten.

   

Ook als u geen orthopedische zolen heeft, zijn dansschoen met uitneembare binnenzolen zeer gunstig. Zo kan de dansschoen extra eenvoudig luchten en schoongemaakt worden. Ook zijn deze losse zolen voorzien van Shock Point; een extra dempend element op de hielen voor een bijzonder gewricht vriendelijke danservaring.

    

Werner Kern Dansschoenen

Bekend dansschoenen merk Werner Kern heeft een diverse collectie dansschoenen met een verwisselbaar voetbed. Werner Kern maakt gebruik van twee varianten uitneembare voetbedden: gemaakt van bijzonder licht en comfortabel leer of gemaakt van high-tech materiaal met het Ultra Flex Air-systeem. Het Ultra Flex Air-systeem heeft luchtkanalen voor gereguleerde ventilatie en een fris voetklimaat.

    

Dansschoenen met Verwisselbare Zool

Danswinkel heeft een diverse collectie dansschoenen met uitneembare zool. Onze modellen combineren stijlvolle designs met extra comfort. Hierdoor kan iedere danser zorgeloos en in stijl de dansvloer op. Bekijk onze volledige collectie dansschoenen met uitneembare zool online op Danswinkel.nl. Of kom gerust langs in één van onze filialen in Den Haag, Amsterdam en Hilversum om diverse dansschoenen te passen en deskundig advies te ontvangen.