Menu

Dansshow of competitie? Bespaar tijd met beauty behandelingen voor dansers!

Na twee onzekere jaren, lijkt het erop dat dansers eindelijk weer volop voor publiek mogen optreden. Ideaal nu dat het seizoen van danswedstrijden, eindshows en afdansen ook is gestart! Iedere danser, van ballet tot ballroom tot salsa, staat te popelen om het podium weer op te gaan.

Dit betekent ook dat we weer moeten wennen aan toneel make-up. Daarom geven wij een aantal tips om de perfecte make-up look voor dansers te creëren. Dit zijn geen simpele make-up tips; het zijn juist beauty behandelingen, waarmee je een aantal make-up stappen volledig uit je routine kan halen! Hier zal je niet alleen van profiteren tijdens het dansen, maar ook op het strand of in het zwembad deze zomer.

1: Opstaan met een frisse blik

Uitgelopen mascara of loslatende nepwimpers tijdens het dansen worden gevreesd. Bovendien kunnen ze bij veel gebruik de wimpers ook beschadigen. Wat een echte aanrader is voor dames die regelmatig intensief sporten, zijn wimperextensions. Bij wimperextensions worden er losse haartjes op je eigen wimperhaartjes bevestigd om vollere- en langere wimpers te creëren. Hierdoor zijn nepwimpers, wimperkrullers en mascara’s niet meer nodig. Wimperextensions blijven tussen de 4 en 6 weken zitten, wat ideaal is voor dansers die meerdere shows of danscompetities achter elkaar hebben.

Naast wimperextensions is het ook mogelijk om voor lash lifting te kiezen. De lash lift is een nieuwe behandeling waarbij een schoonheidsspecialist de natuurlijke wimpers lift en meer volume geeft. Met deze volle, gekrulde en gezonde wimpers zijn mascara’s of wimperkrullers niet meer nodig.

Wimperextensions in Hilversum kunnen gezet worden bij Alista Beauty Schoonheidssalon. Zij zijn specialisten op het gebied van professionele wimperextensions.

beauty behandelingen dansers ballet ballroom wimperextensions

2: Gekleurde, glanzende, gedefinieerde lippen

permanente make-up perfect lips beauty behandeling

Zonder gekleurde lippen kunnen je expressies al snel wegvallen in de felle podiumlichten. Lippenstift is daarom een must voor dansers en danseressen. Aangezien lippenstift zo ontzettend snel vervaagd, moet je het continu bijwerken. Daarbij zijn we allemaal wel bekend met de zo goed als onvermijdelijke lippenstift vlekken in de tas, op kostuums of op de tanden!

Een echte redder in nood is de Full lips PMU behandeling. Bij deze techniek kleurt de schoonheidsspecialist de lippen volledig in met permanente make-up. Ideaal voor lippen met weinig kleur of voor lippen die de natuurlijke contouren zijn verloren door bijvoorbeeld lip fillers. De behandeling geeft je volle lippen die stralen.

3: Natuurlijke wenkbrauwen zonder make-up

powder brow wenkbrauw beauty behandelingen hilversum

Het dagelijks invullen en perfectioneren van de wenkbrauwen kan veel tijd kosten. Bovendien loopt de wenkbrauw make-up ook gemakkelijk weer uit door zweet, water of aanraking. Bij de Powder Brow wenkbrauw behandeling brengt de specialiste pixels in de huid aan. Vaak wordt de Ombré techniek toegepast met als resultaat een natuurlijke poederachtige wenkbrauw vorm die wel 1 tot 3 jaar zichtbaar kan blijven.

Semi permanente make-up toch iets te ingrijpend? Ga dan voor één van de niet-permanente beauty behandelingen, zoals het shapen en verven van de wenkbrauwen.

4: Extra: professionele make-up + hairstyling

Misschien heb je helemaal geen tijd om je op te maken, is jouw make-up collectie niet de grootste of ben je een keer toe aan een andere look? Laat je dan professioneel opmaken in de beautysalon! Hierbij creëert een ervaren beauty specialist een volledige make-up look, eventueel inclusief haarstyling, voor jou. Deze beauty behandelingen zijn ideaal voor danscompetities, afdansen en voorstellingen. Daarnaast zijn ze ook perfect voor bruidjes op de trouwdag.