Menu

Creëer de perfecte bruidslook met semi permanente make-up!

bruiloft bruidjes schoonheids behandelingen

Al een datum geprikt voor je bruiloft? Dan begint nu de spannende en hectische periode van de trouwplanning. Een tijdrovend onderdeel op de grote dag zelf is het creëren van de perfecte bruidslook. Daarom raden wij aan om ruim voor de bruiloft tijd vrij te maken voor deze fijne beauty behandelingen voor bruidjes. Van lash lifting tot semi permanente make-up: deze tips zullen je heel wat tijd, druk en stress besparen op de trouwdag én de huwelijksreis.

Woon je in de buurt van Hilversum en ben je op zoek naar een specialist op het gebied van wimperextensions, semi permanente make-up en visagie? Neem contact op met Alista Beauty Schoonheidssalon in Hilversum of boek direct een afspraak.

Hoe werkt semi permanente make-up?

Permanente make-up klinkt misschien ingrijpend. Vooral wanneer het geassocieerd wordt met gezichtstatoeëring. Permanente make-up is eigenlijk eerder ‘semi permanent’. De cosmetische pigmentatie zal na verloop van tijd namelijk vervagen. De technieken zijn bovendien zo ver ontwikkeld dat het prachtige, natuurlijke resultaten oplevert.

Bij PMU behandelingen worden de natuurlijke pigmenten met zeer fijne naaldjes tussen de eerste en tweede huidlaag aangebracht. Hier voel je bijna niets van! Omdat de inkt in de eerste laag van de huid wordt geplaatst, ontstaat er geen littekenweefsel en is de genezing heel mooi. Ervaar van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat een frisse en uitgesproken look. Geen make-up benodigd!

Welke behandelingen zijn aan te raden voor bruidjes?

Semi permanente make-up is een echte aanrader voor bruidjes, omdat je hiermee veel make-up stappen over kan slaan. Daarnaast zijn make-up touch ups tijdens de bruiloft onnodig én sta je stralend op iedere foto. Focus je bovendien de hele huwelijksreis lang volledig op ontspanning en liefde. Of je nu op het strand ligt, aan het genieten bent in de spa of op avontuurlijke wandeltocht gaat. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over of je make-up nog goed zit.

Ombré Powder Brows

Bij de Powder Brow behandeling, ook wel de schaduwtechniek behandeling genoemd, brengt de specialiste pixels in de huid aan. De Ombré techniek resulteert in zachte, poederachtige wenkbrauwen met een natuurlijke uitstraling. Geschikt voor alle huidtypes en wel 1 tot 3 jaar zichtbaar.

semi permanente makeup wenkbrauwen

Perfect Lips PMU

Een echte aanrader voor dames met een lichte lipkleur of een vervaagde lipcontour is de Perfect lips PMU behandeling. Bij deze techniek kleurt de schoonheidsspecialiste de lippen volledig in en creëert daarbij een nette liplijn.

semi permanente make-up lippen pmu

Wimperextensions

Naast semi permanente make-up zijn wimperextensions erg geliefd onder vele bruidjes. Bij wimper verlenging worden er losse haartjes op je eigen wimperhaartjes aangebracht om vollere- en langere wimpers te creëren. Hierdoor zijn nepwimpers, wimperkrullers en mascara’s niet meer nodig. Ervaar de hele trouwdag en huwelijksreis lang een frisse en uitgesproken blik.

wimperextensions-zetten alista beauty

De perfecte bruidslook voor 1 dag

Er zijn natuurlijk ook nog minder permanente behandelingen die een stralende bruidslook tot gevolg hebben. Denk aan het vormen en verven van de wenkbrauwen of het liften van de eigen wimpers. Ook gezichtsbehandelingen, massages en manicures zijn erg fijne schoonheidsbehandelingen om een aantal dagen voor de bruiloft in te plannen.

Ben je nog op zoek bent naar een visagist en/of haarstylist voor op de trouwdag? Laat je bijvoorbeeld op de grote dag opmaken door een professionele schoonheidsspecialist! In de beautysalon zal de visagist al je zorgen uit handen nemen.

makeup-visagie-en-hairstyling-voor-bruidjes