Menu

Samenwerking Partners Danswinkel.nl Salsa/Latin

danswinkel in den haag

Danswinkel Den Haag: Brouwersgracht 22, 2512 ER, Den Haag

Danswinkel.nl werkt samen met diverse dansscholen verspreid over Nederland en België. Met verschillende Salsa, Latin en Ballroom dansscholen heeft Danswinkel al een samenwerking lopen.

Bij Danswinkel staat goede service, advies en vakmanschap hoog in het vaandel. Samenwerking met dansscholen is daar een zeer belangrijk onderdeel van.

Wij kunnen onze partners bieden:

  • -10% korting voor alle cursisten van uw dansschool.
  • Het uitwisselen van website links. Zo kunnen wij voor u een speciale partnerpagina inrichten op onze website met informatie over uw dansschool en aanbevolen dansschoenen.
  • Het uitwisselen van flyers. Wij kunnen onze klanten doorverwijzen naar uw dansschool. U kunt uw dansers doorverwijzen naar Danswinkel.
  • De mogelijkheid om bij u langs te komen op uw Salsa feest of Tango salon met een Danswinkel verkoopkraam.

Belang van goede dansschoenen voor uw dansers

Voor dansers zijn de juiste dansschoenen essentieel om comfortabel en veilig te kunnen dansen. Onze dansschoenen met suède zool zorgen ervoor dat de knieën geen weerstand meer bieden tijdens het draaien. De zolen beschikken ook over demping, waardoor de enkels en knieën worden beschermd en blessures worden voorkomen. Daarnaast ondersteunen dansschoenen de voeten en helpen ze om technisch beter te kunnen dansen.

Belang van goede dansschoenen voor uw dansschool

Niet alleen voor de danser, maar ook voor de dansschool is het zeer belangrijk dat de cursisten op echte dansschoenen dansen. Zo zijn de suède zolen beter voor uw dansvloer dan de zolen van straat- of sportschoenen. Onze dansschoenen laten geen strepen of vuil achter, waardoor uw dansvloer minder snel zal slijten.

Echte dansschoenen zijn een investering. Leerlingen kopen vaak pas dansschoenen wanneer ze besluiten om serieuzer dansen. Wanneer leerlingen eenmaal hun eerste paar dansschoenen hebben gekocht, is de kans ook groter dat ze meerdere seizoenen door blijven dansen. Samenwerking met Danswinkel.nl verlaagt de drempel voor beginnende cursisten om dansschoenen aan te schaffen. Cursisten hoeven namelijk niet zelf meer op zoek te gaan naar een betrouwbare dansschoenen winkel.

 

danswinkel.nl de meest complete danswinkelInteresse in Samenwerking met Danswinkel.nl?

Neem contact met ons op via:

Tel: 070-7371190

Mail: [email protected]

U bent ook welkom om langs te komen in één van onze Danswinkels in Den Haag, Amsterdam en Hilversum.