Menu

Samenwerking Partners Danswinkel.nl Ballet/Jazz/Modern

Balletwinkel in Den Haag

Danswinkel Den Haag: Brouwersgracht 22, 2512 ER, Den Haag

Danswinkel.nl werkt samen met diverse dansscholen verspreid over Nederland en België. Met verschillende dansscholen, dansacademies en balletstudio’s hebben wij al een samenwerking lopen.

Bij Danswinkel staat goede service, advies en vakmanschap hoog in het vaandel. Samenwerken met dansscholen is daar een zeer belangrijk onderdeel van.

Wij kunnen onze partners bieden:

  • -10% korting voor alle leerlingen van uw dansschool.
  • Het uitwisselen van website links. Zo kunnen wij voor u een speciale partnerpagina inrichten op onze website waar uw leerlingen direct de juiste danskleding volgens uw kledingvoorschriften kunnen bestellen.
  • Het uitwisselen van flyers. Wij kunnen onze klanten doorverwijzen naar uw dansschool.
  • Uw danskleding voorschriften bij ons op voorraad, zodat uw leerlingen vanaf de eerste les in het juiste uniform kunnen dansen.
  • De mogelijkheid om spitzen of danskleding aan te meten op uw dansschool.

Belang van danskleding voor uw leerlingen

Danskleding vormt zich vaak strak om het lichaam. Hierdoor kunnen de docenten het lichaam van de leerlingen beter zien, waardoor bewegingen beter gecorrigeerd kunnen worden. Dit zorgt voor snellere vooruitgang, wat leerlingen ook gemotiveerder maakt om danslessen te blijven volgen.

Daarnaast zijn de juiste dansschoenen ook van belang voor het voorkomen van blessures. Zo zorgen de suède zolen van balletschoenen ervoor dat de knieën geen weerstand bieden tijdens het draaien. Tegelijkertijd zorgen balletschoenen ervoor dat uw leerlingen niet uitglijden. De kunststof zolen van onze danssneakers beschikken over demping, waardoor de enkels en knieën worden beschermd en blessures worden voorkomen. Onze dansschoenen ondersteunen de voeten en helpen dansers om technisch beter te kunnen dansen.

Belang van danskleding voor uw dansschool

balletles danskleding voorschriften

Niet alleen voor de danser, maar ook voor de dansschool is het zeer belangrijk dat de leerlingen op echte dansschoenen dansen. Zo zijn de suède en kunststof zolen beter voor uw dansvloer dan de zolen van straat- of sportschoenen. Onze dansschoenen laten geen strepen of vuil achter, waardoor uw dansvloer minder snel zal slijten.

Samenwerking met Danswinkel.nl zorgt ervoor dat uw leerlingen gemakkelijk en voordelig het juiste dans uniform kunnen aanschaffen. Hierbij hebben wij ook de mogelijkheid om op uw dansschool langs te komen om al uw leerlingen tegelijkertijd danskleding- en schoenen aan te laten passen. Met deze pasafspraak zorgen we ervoor dat uw leerlingen voorzien zijn van de juiste danskleding. Dit kan zeer fijn zijn voor het begin van het dansseizoen of voor de eindvoorstellingen.

Wanneer al uw leerlingen in geschikte danskleding dansen, zullen uw lessen veilig verlopen. Daarnaast geven specifieke danskleding voorschriften een professionele uitstraling. Dit zal ook meer rust en structuur in uw danslessen brengen.

 

Interesse in Samenwerking met Danswinkel.nl?Danswinkel.nl de meest complete danswinkel

Neem contact met ons op via:

Tel: 070-7371190

Mail: [email protected]

U bent ook welkom om langs te komen in één van onze Danswinkels in Amsterdam, Hilversum en Den Haag.