Menu

Bruikleen van Dansartikelen

danswinkel samenwerkingen bruikleen fotografen

Bent u fotograaf, stylist of danser en heeft u danskleding nodig voor een fotoshoot? Danswinkel.nl helpt u verder! In overleg kunnen wij dansartikelen verhuren of in bruikleen geven, afhankelijk van de artikelen en de gelegenheid.

  

Danswinkel heeft de mogelijkheid om dansartikelen in bruikleen te geven voor films, fotoprojecten of fotoshoots voor tijdschriften. Ons uitgebreide assortiment leent zich hier goed voor, of u nou een neutrale body, comfortabele beenwarmers of schitterende dansschoenen nodig heeft. Danswinkel.nl werkt graag met u samen!

   

Onze Collectie

Onze diverse collectie valt te bekijken op Danswinkel.nl. Ook wanneer u specifieke kostuums, danskleding, dansschoenen of accessoires nodig heeft die niet op onze webshop verkrijgbaar zijn, kunt u contact met ons opnemen. Graag bespreken wij uw visie en kijken wij wat de mogelijkheden bij onze leveranciers zijn.

   

Voorwaarden

In ruil voor de bruikleen van onze artikelen, verzoeken wij u om Danswinkel te vermelden in uw tijdschrift/film/project/foto’s of om Danswinkel te adverteren op uw Sociale Media. In sommige gevallen kunnen wij om een kleine vergoeding vragen, zoals bij het verhuren van tutu’s. Voor voorstellingen, competities of fotoshoots hebben dansers vaak tutu’s nodig. Wanneer u een tutu huurt bij Danswinkel.nl, hoeft u zelf geen prijzige tutu aan te schaffen die maar een enkele keer gebruikt zal worden.

   

Neem gerust contact met ons op om de details te bespreken, via 035-6217111 of [email protected].