Menu

Ambassadeurs gezocht

Ben jij een gepassioneerde en enthousiaste danser(es) die actief zijn/haar passie deelt via Social Media? Danswinkel.nl is op zoek naar jou! Wij nodigen jou uit om Danswinkel ambassadeur te worden.

Danswinkel.nl is op zoek naar fanatieke dansers die willen helpen om onze dansartikelen te promoten. Als Danswinkel ambassadeur ontvang je als eerste de nieuwste danskleding, dansschoenen en accessoires. In ruil daarvoor vragen we om je nieuwe dansartikelen tentoon te stellen op je sociale mediakanalen.

  

Dus heb jij interesse om het woord over onze dansartikelen te verspreiden? Meld je aan!

  

Wie ben jij?

 • Je bent een fanatieke danser(es);
 • Student aan een dansvakopleiding is een pré;
 • Je beheert een actief (dans)account op Instagram, Youtube en/of Facebook;
 • Jij vindt het leuk om regelmatig onze dansartikelen te promoten, zowel online als offline;
 • Je zorgt op frequente basis voor een hoge kwaliteit foto’s en filmpjes;
 • Er zijn geen voorwaarden voor leeftijd of dansstijl; Iedereen is welkom!
  

Hoe meld ik mij aan?

Stuur een mailtje naar [email protected]. Vertel ons wie je bent, waarom je een Danswinkel ambassadeur zou willen worden, welke dansstijl(en) je beoefent en de link naar je Instagram of Youtube profiel. Je kan je alleen aanmelden als je in Nederland of België woont.

  

Wie zijn wij?

Danswinkel.nl de meest complete danswinkel

Danswinkel is in 2011 ontstaan vanuit een passie voor dans met de missie om de beste dansmerken toegankelijk te maken voor alle dansers in Nederland en België. Wij bieden topmerken aan, zoals Werner Kern, Anna Kern, Nueva Epoca, Diamant, Papillon, Alista Dancer Basics, Capezio, SoDanca, Rumpf, Portdance, Supadance en nog veel meer. Dit allemaal tegen een scherpe prijs!

  

Omdat service en expertise voor ons erg belangrijk zijn, hebben we naast onze webshop ook fysieke winkels in Hilversum, Den Haag en Amsterdam. Hier worden de meest populaire artikelen uit onze webshop verkocht. In onze winkels kan je terecht voor al je vragen en deskundig advies over danskleding en dansschoenen. In de winkels kan je ook terecht voor het professioneel aanmeten van spitzen.

  

Danswinkel is in minder dan tien jaar uitgegroeid tot de meest complete Nederlandse danswinkel met sterke samenwerkingen met de beste leveranciers, dansscholen en dansers.