Menu

De Beste merken  |  Kortingen aan studenten  |  Speciale prijzen voor dansscholen

Online Bestellen bij Danswinkel.nl | Danskleding | Dansschoenen | Balletkleding  | Papillon Danskleding

Tel: 070-7371190

WhatsAppsome_text 06-53560021

Let op! gewijzigde openingstijden van 31-07-2018 tot 20-08-2018. 

In week 31 - 32 - 33 is de winkel enkel open op Woensdag en Zaterdag van 11:00 tot 17:00.

Danswinkel in Den-Haag

U bent van harte welkom op de volgende adres: Brouwersgracht 22 | 2512 ER | Den Haag

Danswinkel Den Haag

Salsaschoenen Den Haag

  Balletwinkel Den Haag

  balletwinkel in den haagBent u op zoek naar een goede balletwinkel in de omgeving van Den Haag? Kom dan eens langs bij Danswinkel Den Haag!

  Wij hebben balletkleding voor kinderen als volwassenen een ruime keuze aan balletkleding en accessoires. Merken die we verkopen zijn onder andere Papillon balletkleding, So Danca en Capezio. We hebben verschillende soorten pakjes, met of zonder rokje erbij. Ook hebben we speciale balletvestjes en balletpanty’s, die niet snel stuk gaan tijdens het dansen.

  Daarnaast hebben we leuke tassen voor de balletspullen, en natuurlijk mag een ruime collectie balletschoentjes niet ontbreken! Voor alle balletkleding en balletschoentjes geldt dat we u kunnen adviseren over de maten en modellen. Vooral als u voor het eerst balletspullen (voor uw kind) koopt, is het verstandig om langs te komen in de winkel voor advies.

  Voordat u langskomt in de winkel, kunt u het beste even nagaan of er kledingvoorschriften zijn bij de balletschool. In sommige gevallen is er namelijk een bepaald tenue wat de balletschool graag ziet.

   

  Latin dansschoenen

  Latin dansschoenenBij Danswinkel Den Haag hebben we een ruime keuze aan Latinschoenen voor dames en heren. We hebben zowel fijne  schoenen voor de trainingen en feestjes als meer uitbundige modellen voor shows en wedstrijden. Merken die we verkopen zijn onder andere Rummous, Werner Kern, Nueva Epoca en Supadance. Volledige collectie van Latin dansschoenen kunt u bekijken in onze webwinkel.

  In onze winkel in Den Haag kunt u verschillende modellen en hakhoogtes proberen en vergelijken, tot u de schoen hebt gevonden die bij u past! Als u twijfelt over de hakhoogte en het model van de latinschoen kunnen wij u hierin adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de danswereld kunnen we u veel vertellen over de verschillende schoenen en kunnen we goed uitleggen hoe de schoenen horen te passen.

  Voor Latin dansstijlen wordt een hogere hak aanbevolen voor zowel dames als heren, maar natuurlijk is die voorkeur ook persoonlijk. Wat alle latinschoenen met elkaar gemeen hebben is de suede zool, waardoor u er gemakkelijk op kunt draaien.

  Tangodansschoenen in Den Haag

  argentijnse tango dansschoenen den haag

   

  Als u tango danst zijn goede tango dansschoenen onmisbaar. Bij Danswinkel in Den Haag hebben we verschillende modellen die geschikt zijn voor tango. Voor tango is er geen vast model, maar zijn er veel soorten schoenen mogelijk. Waar sommige mensen de voorkeur hebben voor hoge, open schoenen, hebben andere mensen juist weer liever dichte schoenen met een lage hak. Onze collectie varieert van echte tangomerken zoals Nueva Epoca tot allround dansmerken zoals Werner Kern. U kunt daarom verschillende tangoschoenen bij ons passen, en op die manier diverse hakhoogtes en modellen proberen. Wat de meeste van onze tangoschoenen met elkaar gemeen hebben is de suede zool, hoewel sommige modellen ook met een leren zool verkrijgbaar zijn.

  Wanneer u voor het eerst Tangoschoenen koopt, kunnen wij met u meedenken en u adviseren over de pasvorm en het model wat bij u past. Door onze jarenlange ervaring met dans en dansschoenen weten wij precies wat dansers nodig hebben.

  1 2 3 4 5 6